Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Олександр Чижов перейде у "Металіст"?
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
З дня на день харківський "Металіст" поповниться центральним захисником бразильського "Інтернасьоналя" Родріго Моледо. Контракт буде підписаний на 5 років. Вартість гравця оцінюється у 5 мільйонів євро.

[Изображение: torsileri-121.jpeg]

Що ж означає придбання Моледо? Перше – це підсилення центральної лінії захисту перед кваліфікаційними раундами Ліги Чемпіонів. Друге – це нехороший знак для Марко Торсіглєрі. Аргентинцю прийдеться залишити Харків, оскільки останнім часом центральний захисник дуже здав і зовсім не виходить на футбольне поле. Мирон Маркевич почав більше довіряти місце в основі Березовчуку, а у той момент, коли хтось з центральних захисників не може брати участь в матчі – Мирон Богданович переміщає Пшеничних в центр захисту. Саме Пшеничних, основна позиція якого - лівий захисник, і який теж втратив місце в основі з приходом Марсіо Азеведо в команду. Тож очевидно хто слабка ланка у захисті "Металіста".

Крім Моледо претендентом на перехід у стан харківської команди був гравець донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський. Однак, чомусь клуби не змогли домовитися. І справа, напевне, не в тому, що Мірча Луческу планує зберегти у команді Дмитра, адже тоді б клуб не купував Олександра Воловика з донецького "Металурга". Напевне, сам Дмитро себе у зовсім іншій команд і, напевне, навіть чемпіонаті.

[Изображение: chyzhov-122.jpeg]

В той же час, у ще одного гравця донецького "Шахтаря" Олександра Чижова закінчується контракт, як і його оренда в "Іллічівці". І за словами головного тренера маріупольців Миколи Павлова переговори з гравцем щодо підписання контракту з "Іллічівцем" даються дуже важко.

Причиною цього можуть бути контакти з харківським "Металістом", якому з наступного сезону доведеться тримати важкий ритм як у внутрішньому чемпіонаті, так і у Європі. Та й ліміт на легіонерів ще ніхто не відмінив. Тому підписання контракту з українським захисником вкрай необхідне для команди Маркевича.

Олександр Чижов став популярним серед вболівальників завдяки своєму ляпу у матчі Ліги Чемпіонів між донецьким "Шахтарем" та пітерським "Зенітом" у сезоні 2011/2012 років, проте у кожного футболіста, як і в кожної людини, трапляються помилки. Тим більше, Олександру лише 26, і в такому віці захиснику ще прогресувати і прогресувати.

Влад Піонерскі, блог на footballtransfer.com.ua
Чижову уже 26? Я думал 22-23.
Мне нравится его игра в целом (хотя и редко обращал внимание).
Александр Чижов, который провел нынешний сезон в составе "Ильичевца" на правах аренды прокомментировал информацию о том, что он может сменить команду во время летнего трансферного окна.

Контракт защитника с "Шахтером", который подошел к концу, не был продлен. Одним из вариантов дальнейшего трудоустройства игрока, по нашей информации, является "Севастополь".

- Пока еще рано о чем-то говорить, нет определенной ясности. На данный момент я направляюсь в Ялту для того, чтобы присоединиться к "Ильичевцу". Все станет понятно через пару дней. Наверное, дыма без огня не бывает, но на данный момент я пока ничего не подписывал.
--------------------------------------------------------------------------
http://terrikon.com/posts/157407
URL ссылки