Форум болельщиков ФК Металлист Харьков

Полная версия: Календарь не позволяет Украине провести «товарняк» в марте
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Команда Фоменко вынуждена будет провести товарищеский матч с молодежной сборной

9 грудня відбулася зустріч Голови правління ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл», Першого заступника Голови комітету національних збірних команд Федерації футболу України Лашкула В.Г. з Головним тренером національної збірної команди України з футболу Фоменко М.І.

Володимир Григорович та Михайло Іванович обговорили питання календаря міжнародних матчів за участю національної збірної команди України в 2015 році та її підготовки до відповідального матчу з національною збірною командою Іспанії, який відбудеться 27 березня у м. Севілья (Іспанія).

Під час зустрічі наголошувалося, що календар, визначений УЄФА для проведення матчів збірних команд європейських країн на 2015-й рік (тиждень футболу з 23 по 31 березня) та затверджений Виконкомом ФФУ календар матчів Чемпіонату України серед команд Прем’єр-Ліги (17-й та 18-й тури, 14.03.15 та 21.03.15 відповідно), не дозволяють організувати та провести міжнародний тренувальний матч за участю національної збірної команди напередодні матчу з Іспанією.

Тому Володимир Лашкул висловив ідею про те, щоб до програми учбово-тренувального збору національної збірної команди України внести тренувальний матч між національною та молодіжною (U-21) збірними командами України (23 або 24 березня). Цю ідею підтримав Головний тренер молодіжної збірної команди України (U-21) Сергій Ковалець. Михайло Іванович Фоменко зауважив, що пропозицію потрібно уважно обдумати та розглянути питання підготовки національної збірної команди України на засіданні тренерського штабу.

В ході зустрічі була також проаналізована можливість організувати міжнародний товариський матч за участю збірної команди України 31 березня на території Іспанії. Володимир Григорович Лашкул проінформував про хід переговорів стосовно визначення суперника на цю дату та серед можливих претендентів назвав національні збірні команди: Алжиру, Австралії, Колумбії та Уругваю.


http://football.sport.ua/news/245562
URL ссылки