Остап Маркевич будет тренировать команду U-20 Вильярреала - Версия для печати +- Форум болельщиков ФК Металлист Харьков (https://forum.metalist-kh-stat.net.ua) +-- Форум: Різне (/forumdisplay.php?fid=160) +--- Форум: Архивы форума (/forumdisplay.php?fid=627) +---- Форум: Международный футбол (архив, только для чтения) (/forumdisplay.php?fid=628) +----- Форум: Международный футбол 2016/2017 (/forumdisplay.php?fid=57) +----- Тема: Остап Маркевич будет тренировать команду U-20 Вильярреала (/showthread.php?tid=11742) |
Остап Маркевич будет тренировать команду U-20 Вильярреала - rokus - 2016-06-16 17:36 Сын главного тренера «Днепра» Мирона Маркевича Остап Маркевич станет одним из тренеров в академии «Вильярреала». Об этом сообщил агент Олег Смалийчук: «Новый вызов для семьи Маркевичей – Остап Маркевич следующий сезон будет работать тренером в академии «Вильярреала», а именно в команде U-20». Здесь - mymetall - 2016-06-16 18:54 «И упал он силою и воскликнул в душевной немощи: «Батько! где ты! Слышишь ли ти?» — Слышу! — раздалось среди всеобщей тишины, и весь миллион народа в одно время вздрогнул». Остап Маркевич: світові топ-тренери не соромляться питати про щось молодих фахівців - rokus - 2016-07-14 22:24 38-річний Остап Маркевич, син Мирона Маркевича розповів про своє стажування у відомих світових фахівців. «Свого часу я стажувався у Зінедіна Зідана, Вісенте Дель Боске, Ернесто Вальверде, Унаї Емері а інших наставників. Я просто у захваті від роботи цих легендарних тренерів. Усі вони відкриті для спілкування і легко ідуть на контакт. Я не відчув різниці у поведінці між Вісенте Дель Боске та офіціантом бару чи продавцем магазину. Усі вони прості люди. Поводяться дуже скромно. Найбільше мене вразило не те, що топ-тренери діляться своїм досвідом, а те, що вони не соромляться питати про щось навіть мене, молодого тренера-початківця. І в цьому я вбачаю різницю між українськими та європейськими тренерами. Наші наставники поводяться не так. Вони рідко цікавляться думкою молодих, бо це буде ознакою їхньої слабкості. А в Іспанії все навпаки - там тренери не соромляться збагачувати свої знання під час розмов з молодими», - сказав в інтерв’ю газеті «Експрес» Остап Маркевич. Здесь |