![]() |
Анатолій Дем'яненко: "Майкон поводиться трохи по-дитячому" - Версия для печати +- Форум болельщиков ФК Металлист Харьков (https://forum.metalist-kh-stat.net.ua) +-- Форум: Різне (/forumdisplay.php?fid=160) +--- Форум: Архивы форума (/forumdisplay.php?fid=627) +---- Форум: ФК "Металіст". Минулі сезони. Статистика матчів, відео, фото, звіти. Обговорення та думки (/forumdisplay.php?fid=363) +----- Форум: Сезон 2012/2013 (/forumdisplay.php?fid=364) +------ Форум: Украина. Новости летнего межсезонья 2012/2013 (/forumdisplay.php?fid=12) +------ Тема: Анатолій Дем'яненко: "Майкон поводиться трохи по-дитячому" (/showthread.php?tid=202) |
Анатолій Дем'яненко: "Майкон поводиться трохи по-дитячому" - Eloy - 2012-06-01 11:29 ![]() Головний тренер «Волині» не зміг внести ясність щодо продовження співпраці Майкона і луцького клубу, але запевнив, що хоче бачити гравця у своїй команді. Нагадаємо: за повідомленням прес-служби «Волині», бразилець продовжив угоду до 2014 року, тоді як, за словами самого нападника, нового контракту він не підписував, хоче грати за інший клуб і обурений тим, що лучани перешкоджають йому працевлаштуватися деінде. Наставник «Волині» повернувся з-за кордону, де перебував у відпустці, і завітав як почесний гість на вечір, присвячений 85-річчю «Динамо» та на товариський матч зі «Спартаком». Саме там ми і змогли порушити цю актуальну тему. — Чесно кажучи, я не знаю, чи уклав Майкон нову угоду з клубом, — сказав Анатолій Васильович. — Але знаю точно, що правами на нього «Волинь» володіє до 31 серпня 2012 року. 3 початку червня він зобов’язаний повернутися до табору команди і приступити до виконання своїх обов’язків. Допускаю, що бразилець став заручником угоди зі своїми агентами, які сподівалися, що він перейде до соліднішого клубу, а вони зможуть отримати з цього переходу свої відсотки. Що ж, тепер нехай сам вирішує свої проблеми. Як на гравця, то на нього розраховую — такими кадрами не розкидаються. А ось як людина він… поводиться трохи по-дитячому. газета "Український футбол" RE: Анатолій Дем'яненко: "Майкон поводиться трохи по-дитячому" - Перехожий - 2012-06-01 12:12 А я бы очень хотел видеть его у нас! Уверен, что он забивал бы ещё больше чем Девич! RE: Анатолій Дем'яненко: "Майкон поводиться трохи по-дитячому" - streemer - 2012-06-01 12:21 (2012-06-01 12:12)Прохожий писал(а): А я бы очень хотел видеть его у нас! Уверен, что он забивал бы ещё больше чем Девич!С нашими Тайсонами, Хавьерами, Эдмарами и Сосами, он бы мог вполне побить рекорд результативности в чемпионатах, который принадлежит Марко (19 мячей)! Эх, жаль что его у нас не будет ![]() RE: Анатолій Дем'яненко: "Майкон поводиться трохи по-дитячому" - domic - 2012-06-01 15:19 (2012-06-01 12:21)streemer писал(а):Согласен RE: Анатолій Дем'яненко: "Майкон поводиться трохи по-дитячому" - kharkiv-is-my-life - 2012-06-01 15:29 я бы тоже не против бы был видеть его у нас, и у него большой плюс в том что ему не нужна акклиматизация |