Создать ответ 

Рейтинг темы:
  • Голосов: 0 - Средняя оценка: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Металлист - Шахтер. Анонс матча.
Автор Сообщение
TIGER Не на форуме
Ветеран форума

У нас с: 2014 Feb
Рейтинг: 1900
Азеведо: Думаємо про "Металіст", а не про "Реал"
[Изображение: 9Xxkgnz.jpg]

Думками про гру 7-го туру української Прем'єр-ліги з "Металістом", яка відбудеться 11 вересня в Харкові, поділився в інтерв'ю "Футбол 24" захисник "Шахтаря" Марсіо Азеведо, який виступав раніше за харківський клуб.

- Цю гру я чекаю з особливим нетерпінням. "Металіст" для мене не чужа команда, в Харкові я відіграв півтора роки. Саме з "Металіста" почалася моя кар'єра в Україні. Я радий повернутися до Харкова.

- "Металіст" вже не той, що раніше. "Шахтар" не має мати проблем з харківським клубом в теперішньому вигляді?

- Зрозуміло, що "Шахтар" - фаворит на папері. Але ні в якому разі не можна зі зневагою ставитися до "Металіста". Можливо, "Металіст" і став трохи слабшим, але ця зустріч для нас принципова.

- Що-небудь вас пов'язує з Харковом? Може, залишилися друзі в цьому місті?

- На жаль немає. Вигляд "Металіста" кардинальним чином змінився, все нові і нові обличчя. Із тих футболістів, з ким я грав, нікого не залишилося.

- Чи буде "Шахтар" берегти сили перед грою з "Реалом"?

- Ми думаємо лише про гру з "Металістом". І, звичайно, ми докладемо всіх зусиль, щоб взяти три очки в Харкові.

- Все одно "Шахтар" вже думає про "Реал". Хоча б нічию привезти з Мадриду, чи не так?

- Про "Реал" поговоримо після "Металіста". Зараз - ні слова.
http://football24.ua/home/showSingleNews...tId=280145
2015-09-10 09:37
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
Создать ответ 

Сообщения в этой теме
[] - DEEMKAA - 2015-09-08, 18:34
[] - TIGER - 2015-09-09, 17:06
Азеведо: Думаємо про "Металіст", а не про "Реал" - TIGER - 2015-09-10 09:37
[] - montoya - 2015-09-10, 21:41
[] - montoya - 2015-09-11, 17:25

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)