Рейтинг темы:
- Голосов: 1 - Средняя оценка: 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Призетко А.С. став Головним тренером житомирського ФК Полісся
|
Автор |
Сообщение |
zlex40
У нас с: 2012 May
Рейтинг: 1607
|
Максим Калиниченко
допомагатиме Призетко тренувати ФК "Полісся"
Під час підписання договору з ФК "Полісся" Олександр Призетко зазначив, що у тренерській роботі йому допомагатиме Максим Калиниченко.
"У мене помічник - це Максим Калиниченко. Це мій товариш, і мені з ним комфортно працювати. У нас співпадають погляди і бажання у плані футболу. Офіційно він помічник, але ми спілкуємося на рівних. Так, за результат відповідаю я і несу відповідальність. А далі життя покаже. У мене ще є пропозиції по тренерському штабу, наприклад, тренера з фізичної підготовки, але це все треба розмовляти з Ігорем Петровичем та Сергієм Івановичем".
Довідка:
Максим Сергійович Калиниченко (нар. 26 січня 1979 року, Харків) - колишній півзахисник збірної України, сімферопольської «Таврії» і «Дніпра», футбольний експерт. Двічі перемагав в чемпіонаті Росії, вигравав Кубок Росії у складі московського «Спартака», досягав чвертьфіналу чемпіонату світу зі збірною нашої країни. Наприкінці квітня 2014 угоду із «Таврією» розірвано за згодою сторін і Максим отримав статус вільного агента. Після чого Калиниченко став експертом на українському телебаченні, зокрема у програмі "ПроФутбол".
Спортивний Житомир
Mein Verein für alle Zeit wird 1925 sein!
(Последний раз сообщение было отредактировано 2017-12-28 в 00:41, отредактировал пользователь zlex40.)
|
|
2017-12-28 00:29 |
|
Сообщения в этой теме |
[] - zlex40 - 2017-12-28 00:29
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)