Создать ответ 

Рейтинг темы:
  • Голосов: 1 - Средняя оценка: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Апогей хаосу в "Карпатах": Вісім гравців перевели в дубль
Автор Сообщение
mymetall Не на форуме
Ветеран форума

У нас с: 2012 Jun
Рейтинг: 1315

Про ситуацію, що склалась в "Карпатах"

Спробував коротко викласти своє бачення проблеми з трьох точок зору - юридичної, фінансової та соціально-політичної.

Як вболівальник Карпат з 37-річним стажем дозволю й собі вставити 5 копійок стосовно ситуації, що склалася в команді, розглянувши її з трьох сторін:

1.Юридична сторона. Я не бачив той контракт, але він мені не подобається. Точніше, не подобається другий, додатковий котракт. Адже всім добре відомо (окрім футбольного юриста), що зарплата в конвертах – поза законом, що з неї не сплачується податок, що через це в країні мізерні пенсії і відсутні гроші на ремонт стадіонів і т.п.. Тобто кожен, хто погоджується на такий вид оплати праці повинен розуміти, що він дурить державу і бути готовим до того, що в будь-який момент і з ним можуть поступити відповідним чином. А то виходить, що українські футболісти з їх тіньовими зарплатами мудрі, а чотириразовий кращий футболіст світу – телепень, бо отримував гроші законно і має тепер перспективу не потрапити на Мундіаль, а підвищувати свій професійний рівень за гратами.

2.Фінансова сторона. То може напів офіційний контракт лише підтверджує ті гроші, яких дійсно заслуговують гравці Карпат? Які два роки дивом залишаються в ПЛ, на яких вже майже не ходить глядач, а дивишся їх по ТБ, відчуваючи себе при цьому мазохістом, бо одна любов на все життя...

Їм мало 10 тис. доларів? Тут один форумчанин з Криму зазначив, що ось Океан Ельзи щодня дає концерти, збирає повні стадіони, квитки дорогі, то й футболісти повинні отримувати високу зарплатню. Ось і я про це ж. Адже є різниця – Вакарчук з командою ЗАРОБЛЯЮТЬ гроші, а наші футболісти хочуть їх ОТРИМУВАТИ.

Не коректне порівняння з естрадою – гаразд, давайте зрівняємо запропоновані новим контрактом для Карпат 10 тис. з зарплатою представників інших видів спорту. Візьмемо, наприклад нашу землячку фехтувальницю Шемякіну, яка перед тим, як стати олімпійською чемпіонокою отримувала зарплату в ОДНУ тисячу гривень. http://focus.ua/charts/245670/. Чи може стільки стабільно, щомісяця отримують інші львівські олімпіоніки стрілець Петрик, чи лучник Рубан, чи шахіст Волокітін? Ой, чомусь мені здається, що скільки деяким футболістам не плати, а їм завжди щось перешкоджатиме. А різниця між рівнем спортивних досягнень олімпійського чемпіона та 14 місцем сьомого за рейтингом чемпіоната Європи з футболу, погодьтесь, відчутна.

3.Соціально-політична. Дуже шкода, що деяким футбольним вболівальникам вже мало стало політичних новин та шоу і вони вирішили принести й сюди свої політичні уподобання, а, точніше, антогонізм. Інакше чим пояснити те, з якою насолодою вони смакують ту ситуацію, в котру потрапила команда, яка й конкурентом їх улюбленцям не була. Шановні, повірте, що більшість галичан щиро вболівають за ваші команди на єврокубках і білою заздрістю заздріять вам, що є такі люди, як РЛА, які люблять футбол і готові вкладати в нього шалені кошти. Але уявіть собі на хвилинку, що здійснилась найзаповітніша мрія РЛА і Шахтар виграв ЛЧ!!! І хто може гарантувати, що після цього він не скаже – «Я устал, я ухожу» і не візьметься із таким же завзяттям за якийсь новий, ще більш амбітний проект? Уявляєте, що за рік-два станеться їз Шахтарем і хто за нього гратиме?

І ще одне запитання – а чи потрібно засуджувати ППД? Він що, в когось ті Карпати вкрав? Чи комусь відмовився їх продати? НІ! Він, як і власники інших клубів вкладає в цю (в даному випадку мало що не безнадійну) справу власні кошти, а тому й розпоряджається нею на свій розсуд. А тому, якщо відкинути емоції, то вболівальники Карпат повинні йому зказати СПАСИБІ.

А наразі вірю, що «ще прийде час...»!!!

Новий Львів, Блог на ua-football.com

[Изображение: 77577.gif] Регистрация на форуме по ссылке. Пока
2013-06-24 20:41
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
Создать ответ 

Сообщения в этой теме
[] - zlex40 - 2013-06-20, 18:08
[] - domic - 2013-06-21, 22:31
[] - mymetall - 2013-06-24 20:41
[] - mymetall - 2013-06-25, 09:46
[] - mymetall - 2013-06-25, 09:49
[] - mymetall - 2013-06-26, 11:24
[] - zlex40 - 2013-06-30, 13:04

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)