Создать ответ 

Рейтинг темы:
  • Голосов: 1 - Средняя оценка: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Худжамов не попал в заявку "Шахтера" на сезон.
Автор Сообщение
rokus Не на форуме
Ветеран форума

У нас с: 2013 Jul
Рейтинг: 3485
Худжамов не попал в заявку "Шахтера" на сезон.

Голкіпер "Шахтаря" Рустам Худжамов розповів про своє положення в донецькому клубі і заявив, що хотів би грати, а не сидіти на трибунах.

- Що з приводу Вашої подальшої кар’єри?

- Моя кар’єра поки в стані паузи. Я тренуюсь, працюю в "Шахтарі". Стараюсь, віддаю на тренуваннях останні сили, але поки так.

- Як Мірча Луческу пояснив те, що Ви не потрапили до заявки "Шахтаря" на сезон?

- Ніхто нічого не пояснював… Я, в принципі, пояснень ніколи не прошу. Ходити за поясненнями - це для мене певна форма скиглення.

- Як вважаєте, чому не вдалось закріпитись в основі донеччан?

- Багато можна знайти факторів. Хтось більш везучий, хтось сильніше у певних компонентах, які влаштовують тренера. Футболіст завжди має шукати проблему в собі, і працювати над її виправленням, а не ходити і плакати.

- Як Ви дізнались про своє непотрапляння до заявки команди на сезон? Ви приїхали в Донецьк зі зборів, і...?

- Ні, ми у Львові були, там Суперкубок був. Зараз є інтернет. Інформація миттєво розповсюджується, і можна будь-що про себе та інших дізнатись. Таємниці ніякої не було, і я доволі легко все дізнався.

- Що думаєте робити далі? Оренда? Трансфер?

- Тут можна довго пояснювати, але свою позицію кожному вболівальнику не поясниш. Кожен думає, що єдиним мотивом були гроші. Я не збираюсь зараз пояснювати, і вигадувати щось. Я хочу грати - це однозначно.

- Чи не було якоїсь конкретики в плані пропозицій?

- Були напівчутки, напіврозмови, але щоб мені чітко сказали: "Так" - то такого не було.

Здесь
2014-08-16 11:34
Найти все сообщения Цитировать это сообщение
Создать ответ 

Сообщения в этой теме
Худжамов не попал в заявку "Шахтера" на сезон. - rokus - 2014-08-16 11:34
[] - nato - 2014-08-16, 15:29
[] - valera_vvv - 2014-08-16, 21:05
[] - cherikus - 2014-08-16, 23:28
[] - DEEMKAA - 2014-08-17, 13:16
[] - nato - 2014-08-17, 13:29

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)