Польська журналістка Б'янка Залевська вважає, що провокативний банер на матчі "Легії з "Металістом" повісили громадяни Росії
Таку думку вона висловила в ефірі Еспресо.TV, коментуючи те, що ультрас "Легії" на матчі з "Металістом" приписали Львів Польщі.
"99,9% поляків вважають Львів українською територією. Ніхто з поляків не підпишеться під тим, що вчора сталося на футбольному матчі. Я думаю, що всі поляки хотіли би вибачитися за те, що сталося вчора",- сказала вона
Вона вважає, що російська пропананда дуже сильно працює в Польщі.
"Ці люди, які брали участь у вболіванні не були полякі, це просто була команда рецидивістів, проплачених через Росію. Їм дуже важливо посварити поляків та українців. Мені здається, що вони навіть не взяли цей банер з Польщі, вони отримали його в Києві від російських пропагандистів",- підкреслила журналіст.
Також вона зауважали що, "те що сталося на польських порталах, в польській пресі коментується дуже критично".
"В пресі пишуть, що вони були п’яні і частина з них були росіяни",- резюмувала Залевська.
Нагадаємо, фанати варшавської "Легії" під час поєдинку Ліги Європи в Києві з харківським "Металістом" вивісили провокаційний для України банер.
На тлі польського прапора ультрас розмістили назви двох міст - українського Львова і литовської столиці Вільнюс.
http://espreso.tv/news/2014/10/23/zhurna...y_rosiyany